EURCurrency
ovaazoutelande.nl

Verzenden & retourneren

Internationale bestellingen
We gebruiken International Express Service voor alle internationale leveringen. Houd rekening met ongeveer 5-12 werkdagen na verzending. In de maanden september - maart kunnen extra vertragingen optreden vanwege de grote vraag en de zware belasting van postdiensten en douane. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van uw bestelling tijdens het transport. Deze verantwoordelijkheid wordt aan u doorgegeven zodra we uw bestelling aan de reder hebben overhandigd. Internationale bestellingen kunnen onderworpen zijn aan invoerbelastingen / invoerrechten. Neem voor informatie contact op met uw lokale douaneautoriteit. Dergelijke belastingen zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger van het pakket en worden niet door ons betaald.
annuleringen
Als u uw bestelling wilt annuleren, moet u ons onmiddellijk een e-mail sturen. 30% annuleringskosten van toepassing. Meerderheid van bestellingen wordt binnen 1-2 dagen na de besteldatum verzonden. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.
Komt terug
In het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, zouden we de producten gratis vervangen / repareren voor de klant. Om een ​​artikel te retourneren, moet u ons een e-mail sturen en ons op de hoogte stellen van de reden. We zullen u dan verdere instructies geven. Goederen moeten binnen 8 dagen na ontvangstdatum worden geretourneerd - ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. We crediteren uw oorspronkelijke betalingsmethode, exclusief 25% heropslag / verwerkingskosten en USD 30 retourkosten. Alle verzendkosten in verband met het retourneren van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument.
uitwisselingen
Om een ​​product te ruilen, moet u ons een e-mail sturen en ons op de hoogte stellen van de reden. We zullen u dan verdere instructies geven. De goederen kunnen binnen 8 dagen na ontvangstdatum worden geruild, op voorwaarde dat ze ongedragen zijn en in de originele staat met de originele verpakking en labels. Wanneer u een artikel retourneert voor een ruil, moet u ervoor zorgen dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies duidelijk worden vermeld. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument. We raden u ten sterkste aan om traceerbare verzendkosten te gebruiken, aangezien we niet verantwoordelijk zijn voor verloren pakketten. Voor bestellingen in het buitenland kan dit proces tot 30 dagen duren.